Педофилот го фатија со дечиња во камионот – решија тие да му судат, на лице место (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Додека да одат по заобиколниот пат на правдата, оној инситуционалниот, да викаат полиција, па апсење, па тужба, па судење, месеци со бирократија и судови, народов реши на перверзниот и настран манијак да му суди веднаш, на лице место.