И како да не му се приоди на човек во Шведска после ова импресивно видео


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Јадење шумски плодови во природа, спиење под ведрото ѕвездено небо, пливање во бистрите езера, Аурора Бореалис – цела Шведска на дланка на Airbnb преку само едно видео. Вака се промовираат за туристички цели убавините на една земја. Уживајте и импресионирајте се.