Вебкафе

Паркинг мистерија: Како ли го паркирал автомобилот овде?

На руските социјални мрежи се појави фотографија која предизвика бројни теории. На фотографијата се гледа автомобил паркиран на тераса, па се појавија бројни теории како тоа му успеало на сопственикот на возилото.

Сепак, одговорот е далеку пореалистичен и немагичен, а и многу логичен. Автомобилот не е паркиран на тераса, туку станува збор за одраз од автомобил паркиран долу, на улицата.

Advertisements
To Top