Видео

„Паненка“ од слободен удар – тоа го може само овој фраер

Вистинска мајсторија беше видена на натпреварот помеѓу Сантос Лагуна и Атлас (3:1). Стрелецот на гол на овој натпревар, Освалдо Мартинез слободниот удар од далечина од околу 18 метри го изведе со – „паненка“!

Неговиот обид беше успешен и со тоа дефинитивно постигна еден од најуникатните погодоци од слободен удар.

Advertisements
To Top