Вебкафе

Баткава е забеган: Скок од кој ќе ви се сврти во главата (видео)

Паркур фраерите воодушевуваат со своите потфати и вртоглави егзибиции каде и да се појават. Типот од видеото се вика Грег и реши еден таков потфат да направи улиците од Лондон.

Advertisements
To Top