„Па ова не е мојата сопруга! Дали е она мое дете?“ – како Глоговац два пати ја згрешил сопругата


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


На начин на кој само тој може да раскаже некоја случка, Небојша Глоговац во една прилика раскажа како изгледала неговата посета на породилното одделение после раѓањето на неговото прво дете со Мина Митровиќ Глоговац.