Овој пат во игра се задниците: Нов тренд на социјалните мрежи


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Виралниот тренд кој се шири на Твитер е со малку чудна содржина – идејата е пенкалото да се смести во корпата за отпадоци, ама со помош на задникот.