Овде ѝ достига до папокот, а денес му е девојка – секогаш бирала „младо мевце“


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Џенифер Лопез, освен што е докажана латино танчерска и пејачка поп дива и неприкосновена ѕвезда, веќе е позната и како љубителка на младо машко месо, независно од нејзините години.

4-1-lopez-drake1

После Каспер Смарт, сега на ред е раперот Дрејк кого Џеј Ло си го „прибра“ до себе и не го испушта од раце. Но, тие двајца имаат малку „постара“ заедничка историја. Првично се фотографираа заедно во 2000 година, таа и тогаш како поп ѕвезда, а тој како мало дете.