Оваа сезона се што треба да имате крај себе се патики!


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Патики, патики и само патики.

Оваа сезона, патиките во сенка ги фрлија сите останати обувки, а многу модни блогерки ги понесоа подеднакво ефектно и во кежуал и во елегантен аутфит.

Особено место оваа сезона заземаат белите патики, а внимание привлекоа и сите необични и гломазни модели.

Единствено правило ова лето е дека нив едноставно можете да ги носите со се.