Оваа петгодишна Русинка е прогласена за најубаво девојче на светот


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Наследничка на Тилан Блонду од Франција и Кристина Пименова од Русија, носителки на титулата „најубавото девојче на светот“, е петгодишната Русинка Анастасија Књажева.

17-11-anastasija-najubavo-devojce1

Тилан, која денес има 12 години, пред две години предизвика своевиден скандал со своите фотографии во списанието Vogue, за кое позираше со шминка и во потпетици. Десетогодишна Кристина, пак, со своето доаѓање од Москва во Лос Анџелес, веднаш го заведе светот, па потпиша договор со агенцијата L.A. Models.

17-11-anastasija-najubavo-devojce2

Сепак, сега тие имаат силна конкуренција во двојно помалата Анастасија, која е прогласена за „најубавото девојче на светот“.

17-11-anastasija-najubavo-devojce3

17-11-anastasija-najubavo-devojce4

Малата убавица, чии што профили на социјалните мрежи сепак ги уредува нејзината мајка, има продорни сини очи и светла иднина на топ модел пред себе.

17-11-anastasija-najubavo-devojce5

17-11-anastasija-najubavo-devojce6

17-11-anastasija-najubavo-devojce7

17-11-anastasija-najubavo-devojce8

17-11-anastasija-najubavo-devojce9

17-11-anastasija-najubavo-devojce10