Ова е баба змеј – има 90 години и слегува од кров како спајдермен!

Една руска баба беше снимена како изведува „акробации“ на кровот од една куќа, па веднаш стана хит на интернет.

На снимката може да се види како бабата го проверува оџакот, а потоа се спушта низ опасно стрмниот кров и тоа без страв и многу вешто.