ОВА БОЛЕШЕ!


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓



Атрактивна плавуша, наводно Русинка, сакаше да изведе фраерски скок во вода на ладното време, облечена само по танга и градник, но нештата тргнаа на лошо во моментот кога требаше да заврши во водата.