Orgafast: Секс играчка дизајнирана за мерак на секоја жена (видео)


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Ако сте по секс играчките или пак едноставно сакате да испробате нешто ново, овој вибратор ќе ви фати око од чиста причина, што има неколку кул опции.

Освен тоа што ја менува големината, ја менува и формата, работи со неколку брзини и се контролира преку апликација од вашиот мобилен телефон.

На овој начин, Orgafast со еден потег се трансформира во сè што може да посакате од една секс играчка.