Опасни се во униформи, но уште поопасни се без нив


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Девојките од галеријата подолу не само што делуваат, туку се и опасни во своите униформи. Но, поопасни се кога ќе ги соблечат истите.

Кога се во целосна спрема, или се вооружени до заби, кога ќе ги видите знаете дека нема шега со нив. Но, кога ќе ги соблечат униформите се подеднакво опасни, но од други причини.