Она што го зборува за неа: Прашајте го што мисли за својата бивша и дознајте што ве чека?!


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Доколку не го познавате доволно мажот со кој се гледате, не можете да го откриете, тој за вас е енигма. Послужете се со овој трик и ќе ви биде јасно. Прашајте за неговата бивша, онаа која ја сакал и бил со неа во сериозна врска. Одговорот ќе ви каже многу.

Нема што да каже

Ако навистина нема што да каже, ќе ви каже и зошто, дека го преболел она штп било болно. Сепак, доколку категорично одбива било што да каже, значи дека се уште не расчистил со своите чувства.

Лут е на неа

Често ја споменува со лутина и коментари дека е напорна, иритантна, а тоа значи дека постојат емоции и дека не е рамнодушен на неа, но и самиот факт дека не се држи џентлменски говори за него.

Тој ја возвишува

Без оглед што таа го оставила, тој се уште смета дека е совршена. Во тој случај никогаш нема да можете да се мерите со неа, затоа подобро не се ни обидувајте.

Тие се најдобри другари

Нормално е во днеешно време да се остане во контакт со бивштата, но да станат најдобри пријатели по раскинувањето, значи дека сепак не се подготвени да се разделат. Со оглед на тоа дека се толку поврзани, многу лесно може да се случи некој од нив повторно да посака да се заедно.