„Ој Зарино прва севдо“ од најсредето на врв Кајмакчалан

Наежувачки моќна изведба на староградската охридска песна „Ој Зарино прва севдо“ на 2.524 метри надморска висина, во зимски услови, на Кајмакчалан.