Грешка или намерно уплатено? Погоди нешто невозможно и заработи 100.000 долари!

Тешко е да утврдиме дали станува збор за грешка при уплата или типот е намерно уплатен?

Имено, еден Амриканец, чиј идентитет е неоткриен, изиграл дека Лос Анџелес Рамс ќе освојат само три поени во финалниот натпревар со Њу Ингланд. Коефицентот за тоа беше 400, а тој уплатил 250 долари.

Рамс на полувреме водеа со 3-0, а во следните 2/4 не запишаа ниту еден поен. Патриотс победија со 13-3, а овој обложувач погоди коефициент 400 и заработи 100.000 долари.

Без разлика дали е намерно или грешка, за убаво да се трошат!