„Огнена“ невеста со пиштол в рака (снимка)


Роналдо нека се пази, Мароко гази - 19 ден ↓↓↓Невеста која пука со пиштол на својата свадба на „Калашников“ мора да е некаде на Балканов.

@osman20214♬ original sound – Ozzy