Видео

Ѝ одржа лекција како правилно се носи заштитна маска (снимка)

Една жена во Франција се доближила до лебед со маска, но поради тоа што се случило, многумина се пошегувале дека птицата разбира како да го спречи ширењето на коронавирусот.

Додека паѓала од позиција на чучење, неименуваната жена се свртела кон камерата и почнала да се смее. „Ви реков да носите маски“, беше напишано покрај видеото, кое стана вирално во Франција, а наскоро е објавено од бројни медиуми.

To Top