Вебкафе

„Левел мастер“: Типов е доктор за паралелно паркирање

Од Индија доаѓа пример на вистински експерт за странично паркирање. Не само што поголемиот миниван на Тојота го паркира без застој, туку тоа го прави на екстремно мало и ограничено паркинг место над канал. Неговите вештини за паркирање ги снимила неговата сопруга од балконот и ги испратила до неговиот брат. Тој го испратил видеото до неколку пријатели и неколку дена подоцна видеото станало вирално.

Најдоброто нешто е што автомобилот не е во сопственост на овој многу вешт возач, туку тој го позајмува од пријател за работа. А, неговиот опис на работатата вклучува возење автобус и возење џип на тежок терен, па затоа паркирањето на Тојота не претставува никаков проблем за него.

To Top