Од стар автобус до двокатен стан на тркала во 20 чекори – еве како


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Автобусот е на 2 ката, долг е 12 метри, а широк 2,5 метри, што значи дека расположливата површина е околу 60 метри квадратни, што е колку цел стан.