Обложувалницата Моцарт „посиромашна“ за 8.600.000 денари!


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Петте другари Давор Ѓуровски, Александар Јаневски, Дарко Дамјановски, Дејан Дамјановски и Марио Тримчевски од Гостивар се добитници на 8.663.350 денари преку два тикета уплатени во обложувалниците „Моцарт“

Давор го смисли овој тикет, а со другарите одлучија да ја засилат добивката и сите излегоа како победници.

Едното ливче носи добивка од 5.000.000 денари, а другото 3.663.350 денари. Петте другари можат да се пофалат со убави добивки.За оваа добивка допринесе и Mozzart бонусот кој во овој случај изнсува 100% односно првичната добивка на овие тикети ја зголеми за двојно.

Давор додаде дека знае да игра секој втор или трет ден поради забава, а најомилена му е кошарката и си има свој фаворити при составувањето на тикетите. Исто така сака да изгледа добар кошаркарски натпревар и да се обложи затоа што му годи спортскиот и натпреварувачкиот дух. Не се разбира од фудбалот и ракометот и тоа речиси никогаш не се наоѓа на тикетите што ги составува. Тој се држи стриктно на кошаркарски натпревари.

НБА лигата ми е полесна за играње. Евролигата тешко ми оди. Има многу изненадувања и непредвидливи резултати. Фудбалот и ракометот не ги разбирам и не ги играм. Кошарката ми е најсилната страна“, додаде Давор кој рече дека долго време игра, но ова дефинитивно е најголемата добивка досега.

Eсенска лотарија во 1хBet!

За крај ни се заблагодари на брзата реакција и исплатата на парите која помина без проблем.

Немаше никаков проблем околу исплатата. Луѓето од Моцарт беа фер и коректни и ни ги исплатија парите во најбрз можен рок“, додаде Давор кој ја поздравува екипата на Моцарт и сите наши играчи.