Кога разбојник ќе реши да краде полициски автомобил – реална снимка


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Една од двете полицајки буквално ја исфрли од возачкото седиште. Двете се обидоа да го сопрат во намерата да го украде автомобилот, но не беа многу моќни во тоа. На припомош притрчаа и некои минувачи и други полицајци кои на крајот го совладаа разбојникот.

29-годишниот Овен Смит ја ограбуваше локалната бензиска станица кога таму случајно запре едно полициско возило со две полицајки. Она што се случуваше во моментите кога тој сакаше да се спаси од полициската патрола го имате на видеото од безбедносните камери.

Тој подоцна го призна нападот на полициски службеник и серијата други кривични дела.