Никој, ама баш никој не може да го изговори неговото име и презиме


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Дечкото со комплицирано име и презиме доаѓа од нигериската сојузна држава Едо, во која се зборува дијалектот етсако.

И колку и да имате добар слух и да сте вешти во изговорот, Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemubwem Ossas тешко дека ќе можете да го запаметите и изговорите. Барем досега никому не му успеало тоа, од оние кои своите обиди ги споделија на интернет.

А типот со ова име и презиме (апсолутно немаме врска што му е име, а што презиме) стана хит на социјалните мрежи. Некои одат до таа граница да ја преиспитуваат веројатноста дали е возможно тој навистина да се вика така.