„Ние не сме ставка во буџетот, ние сме сите деца и млади на кои ни се живее“


Викенд најава - Најинтересно во Серија А! ↓↓↓Искрено, плачевме и ние со Ивана Атанасоска. И за плачење е. И за плачење сме цела држава. Всушност, ние не сме држава кога имаме вакви судбини.