НЕМОНТИРАН МАТЕРИЈАЛ БЕЗ ЦЕНЗУРА: Солзавец, тепачки, крв во Собрание!


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Погледнете што се случуваше вчера од прво лице, во прес центарот на Собранието на РМ. Од првиот напад, преку акцијата за извлекување во кое полицијата користеше солзавец, укажувањето на прва помош во канцеларијата на Влатко Ѓорчев, па се до излегувањето од Собрание.