Музика

„Недостасуваш“ – нова песна на Владо Јаневски

Како ексклузивец на музичката издавачка куќа „Croatia Records“, македонскиот популарен пејач и автор на хит-балади, Владо Јаневски, објави нова песна за која нема сомнеж дека ќе биде нов музички хит, како и сите други негови претходни песни.

Насловот на песната е „Недостасуваш“, а истата е издадена под покровителство на „Croatia records“. Владо за хрватскиот пазар најавува нов албум и учество на фестивали.

Advertisements
To Top