Ај не заебавај

Не може без гаф: Камион пропадна на скопскиот плоштад каде што е пречекот за Вардарци

Камион пропадна на плоштадот „Македонија“. Од ударот оштетена е и фонтана на плоштадот која чинеше 2,5 милиони евра. Колкава ќе е штетата наскоро ќе се дознае.

To Top