Славни

Типот ја научи лекцијата за љубомората: После раскинувањето, Мараја спрена на брак со бившиот

Мараја Кери ја обнови љубовната врска со танчерот Танака. Очигледно научи како да ја контролира својата љубомора.

Мараја Кери и Танака раскинаа поради љубомора на танчерот. Му пречеше што Мараја се дружеше со бившиот сопруг, раперот Ник Кенон, со кој има близнаци.

46-годишната пејачка во меѓувреме интензивно се дружеше со бившиот сопруг, но на Брајан Танака тоа очигледно веќе не му пречи, бидејќи тие двајца повторно се видени заедно, насмевнати и како се држат за раце. Близок извор вели дека Мараја очекува и брак со него.

A post shared by @bryantanaka_always on

Мараја месечно му даваше на Танака по околу 25.000 долари за да може да купува податоци за неа. Пред него, пејачката беше верена со 49-годишниот милијардер Џејмс Пакер, кој постојано ја опсипуваше со подароци.

A post shared by @erica0808m on

To Top