Не е секој за секаква работа во животот


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Да, убаво е да бидеш корисен во животот и општеството и со работа да придонесуваше за негово подобрување, ама треба и да те бива за тоа што го работиш. А не како овие…