Не брзајте, не е тоа што мислите (видео)


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Факт е дека задникот е еден од најатрактивните делови на женското тело за мажите, па многумина имаат изградено вистински мал култ кон овој женски атрибут.

А тоа се рефлектира и во предметите од секојдневниот живот и за секојдневна употреба, како што е на пример перницата за спиење. Токму една таква е производ кој е изработен по вкус на сите обожаватели на женската позадина.

The Buttress Pillow е перница во реална големина која треба да имитира женски задник и да ги задоволи потребите на сите оние кои би сакале да го допираат или пак да спијат на него.