Неколку креативни идеи како да ги декорирате велигденските јајца


Што ќе се случува во последното коло во Серија А, Ла Лига и Лига 1


Четвртокот пред Велигден е денот кога традиционално се бојосуваат и декорираат велигденските јајца со кои потоа, во викендот кој следува, симболично се одбележува и чествува најголемиот христијански празник Велигден.

Ако за оваа година немате инспирација што и како да направите со велигденските јајаца, еве неколку креативни идеи за нивна декорација кои сигурно ќе ви се допаднат.

Техника со ориз

Техника со шарен восок

Техника со прехранбена боја

Техника со златна фолија