Не бе, лепотицава не старее (фото)

Славната британска актерка Елизабет Харли пали и жари на Инстаграм каде редовно ги дозира своите обожаватели со жешки и провокативни фотографии.

Женава и на 53 години дефинитино им пркоси на времето и стареењето, одржувајќи го својот телесен изглед во топ форма.

Харли моментално е преокупирана со јога и градинарство, а можеме да ја гледаме и во серијата „The Royals”.