Славни

Накова ја „здиви“ јавноста со нејзините силиконски гради! (фото)

Нашата македонска позната манекенка, Александра Накова, ги „почести“ своите фанови на социјалните мрежи со фотографија каде што во прв план се нејзините гради.

Таа пред извесен период направи естетска корекција, односно ги зголеми градите. Да бидеме реални вака изгледа многу подобро 🙂 .

To Top