Славни

Фудбалер е нејзиниот поранешен сопруг!

Познатата глумица Лидија Вукичевиќ, своевремено била мажена за фудбалерот Митре Мркелу, со кој имала двајца синови Давид и Андреја. Нивните фотографии таа често ги објавува на својот Инстаграм профил, додека спомените со фудбалерот вешто ги избегнува.

Сепак, еден корисник на Инстаграм кој објавува стари фотографии на екс Ју познати личности дошол до фотографија од нејзиното венчавање и ја споделил на социјалната мрежа.

На фотографијата која добила големо внимание се гледа насмеаната глумица која ужива со него, сега веќе поранешен сопруг, позира на фотографијата додека ја сечат свадбената торта.
„Сама ги воспитував децата. Апсолутно ја имав улогата на двајца родители. Не велам дека мојот поранешен сопруг не се занимаваше со нив. Секако дека да, но кај мене е друго, бидејќи со нив живеам 17 години“ вели таа.

To Top