Вебкафе

Најморбидната приказна за секс за една ноќ

Жаклин (Jaqueline) е корисничка на Твитер која преку ноќ стана мета на популарност и љубопитство, откако на својот профил ја сподели веројатно една од најодвратните и најморбидни приказни за секс уживањето за една ноќ. Дали сведоштвото е резултат на вистинска приказна или не, останува малку нејасно, но ова дефинитивно е забегано болна работа, ако е точно.

Жаклин открива дека минатата недела чула приказна за состанок кој завршил со секс, и тоа на начин што типот ејакулирал по лицето и вратот од девојката која се впуштила во таква сексуална блиц авантура. Ден после сексот девојката добила страшен осип по лицето и вратот, па веднаш отишла на лекар кој под итно ја препратил на дерматолог.

Кај дерматологот следувало шок, типката разбрала дека под кожата има ситни паразити. Но, она што е најморбидно и најужасно е што дерматологот ја известил дека тие паразити во семената течност ги носи личност која редовно има секс или со животни или со мртовци.

Најбизарно, на крајот испаднало дека типот работи во мртовечница.

To Top