Најлудите трактористи на светот (видео)


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓Ако мислевте дека фраери се оние кои умеат бесно да ги „јачат“ и вртат скапите спортски автомобили, сигурно ќе се премислите после оваа луда и комична компилација на најзабеганите трактористи на светот. Незгодите се тука за ефектот да биде целосен.