Најкраткиот фудбалски натпревар во историјата – траеше само 7 секунди (снимка)


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Во четвртата српска фудбалска лига се одигра најкраткиот фудбалски натпревар во историјата, кој траеше само 7 секунди.

Имено, мечот помеѓу Врело Спорт и Спартак од Љиг беше прекинат само што почна бидејќи гостите допатуваа со само седум играчи.

Само што тргнаа од центар едниот фудбалер се повреди, а бидејќи немаше резерви, судијата го прекина мечот.