Видео

Најјаката реакција на изјавата од Заев за „криминалците, новинарот и пед**от“

Не, не доаѓа од никој друг на социјалните мрежи каде на големо се споделуваше, коментираше, критикуваше, но и се фаќаше сеир на недоличната изјава од премиерот Заев.

Најјаката рекација ја имаше новинарот кој во живо ја следеше и пренесуваше изјавата на премиерот кога го кажа епски глупавиот и недоличен муабет.

To Top