Вебкафе

Најголемата морска желка на светот за кратко излезе на копно (видео)

Примерок од најголемата морска желка на светот, која се одликува со нејзиниот карактеристичен кожен грб (наместо коскен), и која расте до големина од 2,7 метри, за кратко излезе на копно на непозната локација каде беше забележана од локалното население.

Луѓето можеа да се восхитуваат на нејзината големина, а направија и фотографии и снимки кои беа објавени на интернет.

To Top