Најголем проблем на оваа жешка плавуша е да ги задржи бујните гради на место


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Жешката и заводлива Франческа доаѓа од Венецуела, земјата позната по расните и бомбастични убавици кои без задршка ги освојуваат социјалните платформи и машки списанија.

Франческа Лараин обожава да позира пред фотообјективите, особено ако врз себе има што помалку облека. Најмногу е преокупирана со тоа да ги задржи своите бујни гради таму каде што им е местото – во градникот.