Најдосадниот професор: Толку е досаден што од студентот направи уметник


Викенд најава: Интер - Милан, Тотенхем - Ман.Сити и Феенорд - ПСВ ↓↓↓Галеријата со цртежи направени на предавањата по предметот менаџмент која еден студент ја објави е доказ за тоа колку е досаден и професорот и предметот.

Со своето досадно издание професорот од студентот го извлекол најскриеното уметничко чувство, а неговиот развој од почетната уметничка фаза до денес погледнете го во галеријата со фотографии.