Најбрзата достава на божиќни елки, во уникатната легенда на 80-тите (видео)

Купувањето на божиќни елки за некои е можеби забавно, но за никого не е адреналинско лудило. Освен, доколку не го возите во „ѕвер“ од автомобил.

Ако и притоа ги обожавате BMW, ова видео најдобро најдобро ќе ве внесе во новогодишното расположение. А зошто името на видеото гласи “Too Powerful: Christmas Tree Tragedy”, погледнете во продолжение.