Најбрзата боксерка со силни и супербрзи тупаници – девојчево е машина за удари со раце


Дерби до Дерби! Комплетен фудбалски викенд ↓↓↓


Нејзините удари се еднакво брзи и разорни кога ќе почне да „ровари“ со нив по зададената цел. Крши врати и дрва без никаков проблем.

Се вика Евника Саадвакас и важи за најбрза млада боксерка со брутално брзи удари чија разорност е бескомпромисна. Останатото нема што да го опишуваме – треба да го видите.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAADVAKASS Family (@saadvakass) on