Вебкафе

Надреално: Погледнете што сè може да направи оваа гимнастичарка! (видео)

Валентина е гимнастичарка од Русија која ги освојува социјалните мрежи со видеото на кое ја прикажува својата флексибилност и телесна еластичност. Освен гимнастичарските способности, без никаков срам, Тинчето покажува што има и меѓу нозете.

To Top