На кралот Присли, здебелен буквално цел организам му попуштил пред смртта – ама ГЛАСОТ НЕ!


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Доказ? Изведбата во живо на Unchained Melody непосредно откако песната била снимена и неколку месеци пред да почине.