Му рече „да“ додека ја возеше на рачките од моторот: Запросувачки драми на Пониква


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Никола направил режија за запросувањето на својата девојка Мартина, секако, во целата приказна вклучувајќи го и својот мотор – омиленото превозно средство кое добро го владее и за правење фраерски финти. Еве како изгледаше сето тоа.