Мрачните патишта на интернетот (видео)


Топ 10 најголеми фудбалски дербија


Сакате да избришите некоја ваша корисничка сметка на интернет и мислите дека тоа е едноставно и брзо? Верувајте, се лажете. Има луѓе кои се погрижиле тоа воопшто да не биде така. За тоа се заслужни таканаречените мрачни шеми.