Мора да ја чуете: „Македонско девојче“ во џез верзија на англиски и шпански


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


„Дрим тим“ и Сарита направија препеана џез верзија на „Македонско девојче“ на англиски и шпански. Во описот на видеото пишува дека сите музичари од бендот се со македонско потекло. Слушајте, уживајте и споделувајте.