Мицкоски предлага формирање на работни групи за сите точки од францускиот предлог

Претседателот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, кој е трет ден активен на протестите против францускиот предлог, до актуелната Влада предлага нов концепт.

Мицкоски предлага да бидат формирани работни групи за сите точки од францускиот предлог. Целосната изјава која ја даде за Канал 5 можете да ја чуете на снимката подолу.